BEZPEČNOSŤ A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Pri spracovávaní dát sa zaväzujeme riadiť zákonom NRSR č. 136/2014 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších zmien a doplnení a európskym nariadením č. 2016/679 – GDPR (General Data Protection Regulation).

VYHLÁSENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Prevádzkovateľ prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade so zákonom NRSR č. 136/2014 Z.z., európskym nariadením č. 2016/679 – GDPR.

AKÉ ÚDAJE SA ZHROMAŽĎUJÚ?

Pre realizáciu obchodnej transakcie od Vás potrebujeme získať meno a priezvisko (prípadne názov firmy, IČO, DIČ a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a doručovaciu), telefónny a mailový kontakt. V našom systéme evidujeme Vaše objednávky a obchodné transakcie.

PREČO SA TIETO ÚDAJE ZHROMAŽĎUJÚ?

Pre realizáciu obchodnej transakcie s Vami potrebujeme komunikovať a poznať vyššie spomenuté údaje. Tieto údaje získavame pri Vašej registrácii, a to buď trvalo, alebo dočasne.

PODMIENKY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV (GDPR – 2016/679)

I. ESSENTIAL PROVISIONS

Prevádzkovateľ osobných údajov podľa čl. 4 bod 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len: „GDPR”) je:

Marcélle esthétique, s.r.o., Zadráhou 21, 902 01 Pezinok
(hereinafter referred to as 'the operator').

Contact details of the operator:
Mobile: +421 911 991 598
e-mail: marcela.rajnohova@gmail.com

Personal data means data relating to an identified natural person or an identifiable natural person who can be identified directly or indirectly, in particular on the basis of a generally applicable identifier, another identifier such as name, surname, identification number, location data, online identifier or based on one or more characteristics or characters that make up his physical identity, physiological identity, genetic identity, mental identity, intellectual identity, economic identity, cultural identity or social identity.

The processing of personal data is carried out by the Administrator, but personal data may also be processed by the following processors for the Administrator:

EKORA Plus, s.r.o., Hrnčiarska 2, 902 01 Modra, ID: 44819781, Zap.: Section: Sro Insert No.: 59478/B

II. ZDROJE A KATEGÓRIE SPRACOVÁVANÝCH OSOBNÝCH ÚDAJOV

Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytli alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

The Operator processes your identification and contact details and data necessary for the performance of the contract.

III. ZÁKONNÝ DÔVOD A ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je:

performance of the contract between you and the operator pursuant to Art. 6 od. 1(b.b) GDPR

the legitimate interest of the operator in providing direct marketing (in particular for the sending of business offers and newsletters) pursuant to Article 6(2) of Regulation (EC) No 1260/1999. 1(f) GDPR

processing is necessary for the performance of a contract to which the data subject is a party or for measures to be taken prior to the conclusion of the contract at the request of the data subject

The purpose of the processing of personal data is to:

fulfilling your order and fulfilling the rights and obligations arising from the contractual relationship between you and the Operator; when ordering, personal data are required, which are necessary for the successful execution of the order (name and address, contact), the provision of personal data is a necessary requirement for the conclusion and performance of the contract, without the provision of personal data it is not possible to conclude the contract or to perform it by the controller

sending legitimate business offers and carrying out other marketing activities.

There is no automatic individual decision-making on the part of the operator within the meaning of Art. 22 GDPR. You have given your explicit consent to such processing.

IV. DOBA UCHOVÁVANIA ÚDAJOV

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje:

for the period necessary for the exercise of the rights and obligations arising from the contractual relationship between you and the Controller and the enforcement of claims arising from these contractual relations (for a period of 15 years from the termination of the contractual relationship)

for as long as consent to the processing of personal data for marketing purposes is revoked for a maximum of 5 years if the personal data are processed on the basis of

Upon expiry of the retention period of personal data, the Controller deletes the personal data

V. VAŠE PRÁVA

Za podmienok stanovených v GDPR máte:

the right of access to your personal data pursuant to Art. 15 GDPR

the right to re-repair personal data pursuant to Art. 16 GDPR, or restriction of processing pursuant to Art. 18 GDPR

the right to erasure of personal data pursuant to Art. 17 GDPR

right to object to processing pursuant to Art. 21 GDPR

right to data portability pursuant to Art. 20 GDPR

the right to withdraw consent to the processing of data in writing or electronically to the address or e-mail of the controller referred to in Article III of these Conditions. You can withdraw consent at any time in your own customer account

You have the right to lodge a complaint with the Office for Personal Data Protection if you believe that your right to the protection of personal data has been infringed

VI. PODMIENKY ZABEZPEČENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Prevádzkovateľ vyhlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie osobných údajov.

The operator has taken technical measures to: secure data storage and storage of personal data in paper form, secure / encrypted web access, encryption of customer passwords in the database, regular system updates, regular system backups.

The Controller declares that only persons authorised by him/her have access to the personal data.

VII. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

Odosielaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámení s podmienkami ochrany osobných údajov, a že ich v celom rozsahu prijímate.

You agree to these terms by ticking your consent via the internet form. By ticking consent, you confirm that you are familiar with the Privacy Policy and that you accept it in its entirety.

The Operator is entitled to change these conditions. It will publish a new version of the Privacy Policy on its website and at the same time send you a new version of these Terms to your e-mail address, which you have provided to the controller.

ZÁSADY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIES

Čo sú súbory cookies?

Za účelom zlepšenia poskytovaných služieb pre Vás využívajú naše stránky súbory cookie. Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré sa umiestnia v počítači alebo zariadení pri návšteve našej webovej stránky. Používaním súborov cookies nedochádza k porušovaniu zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, nakoľko ich používaním nezhromažďujeme osobné údaje a ani ich neposkytujeme tretím stranám. Každý užívateľ prezeraním našej webovej stránky súhlasí s ich používaním a ukladaním do jeho prehliadača. O tejto skutočnosti je upozornený pri návšteve našej webovej stránky a svoj súhlas prejavuje ďalším prezeraním našej webovej stránky.

Ako používame súbory cookie?

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Ako kontrolovať súbory cookie?

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie?

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení. Súbory cookie je možné pomocou Vášho webového prehliadača odmietnuť alebo nastaviť používanie len niektorých súborov cookie.

You can find information about your browsers and how to set your cookie preferences on the following websites:

Chrome

Opera

Firefox

MSIE

Safari

×